Rusta i Partille erbjuder ett brett sortiment av prisvärda varor för hem och trädgård, perfekt för fyndsugna kunder.

Rusta Partille

Välkommen till Rusta i Partille

Rusta Partille – Din Destination för Hem och Fritid

Rusta Partille är din lokala butik för att hitta allt du behöver till ditt hem och din fritid. Med ett omfattande sortiment som sträcker sig från inredning och trädgårdsprodukter till fritidsartiklar och verktyg, erbjuder Rusta produkter för en varierad livsstil. Med fokus på prisvärda lösningar, har Rusta blivit en favorit bland prismedvetna kunder i Partille och omnejd.

Varför välja Rusta Partille?

 • Prisvärt sortiment
  • Kvalitetsprodukter till låga priser
  • Regelbundna erbjudanden och kampanjer
 • Brett utbud av produkter
  • Allt för heminredning och trädgård
  • Fritidsartiklar och verktyg för alla projekt
 • Lokal närvaro
  • Lättillgängligt läge i Partille
  • Engagerad personal som känner lokala behov

Rusta Partille i siffror

Aspekt Information
Adress Partille, Sverige
Sortiment Över 10 000 artiklar
Öppettider Måndag-Söndag: 9-20
Kundklubb Rusta Club för exklusiva erbjudanden

Stort Utbud av Inredning

På Rusta i Partille finner du allt du behöver för att skapa ett trivsamt och personligt hem. Butiken erbjuder ett brett utbud av färg, golv och tapet för den som vill förnya hemmet. Dessutom finns en mängd inredningsprodukter som mattor, kuddar, gardiner, plädar, belysning och småmöbler för att ge ditt hem en ny touch.

Trädgård och Utemiljö

När det gäller trädgård och utomhusmiljö har Rusta Partille allt från trädgårdsmöbler och grillar till planteringsprodukter och trädgårdsdekorationer. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara vill göra din balkong lite mysigare, har Rusta produkterna för dig.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Vaxduk Rusta.

Fritids- och Sportartiklar

För den aktiva livsstilen har Rusta ett brett utbud av fritids- och sportartiklar. Här hittar du allt från träningsutrustning till campingtillbehör och cyklar. Med Rustas produkter kan du enkelt rusta upp för både äventyrliga utflykter och daglig motion.

Praktiska Verktyg och Maskiner

Behöver du verktyg för hemmaprojekten? Rusta Partille har ett brett utbud av verktyg och maskiner för både inomhus- och utomhusbruk. Från borrmaskiner till trädgårdsredskap, här hittar du det du behöver för att underhålla och förbättra ditt hem.

Överraskande Låga Priser

Prisvärdhet är en av hörnstenarna i Rustas affärsfilosofi. Rusta Partille strävar efter att alltid erbjuda överraskande låga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Detta gör det möjligt för alla att förverkliga sina hem- och fritidsdrömmar oavsett budget.

Hållbarhet och Miljötänk

Rusta är inte bara dedikerade till att erbjuda bra priser, utan också till att ha ett hållbart sortiment. Butiken arbetar kontinuerligt för att inkludera miljövänliga produkter och att minska sin miljöpåverkan. Detta innebär att du som kund kan göra mer medvetna val när du handlar.

Enkelt Att Hitta och Parkera

Med sitt centralt belägna läge i Partille är Rusta lättillgängligt både med bil och kollektivtrafik. Dessutom erbjuder butiken gott om parkeringsmöjligheter, vilket gör det smidigt för dig som kund att transportera hem dina varor.
Liknande artikel Rusta Utemöbler.

Exceptionell Kundservice

Personalen på Rusta Partille är kända för sin vänlighet och hjälpsamhet. Med en vilja att alltid hjälpa till och ge råd, kan du räkna med en positiv shoppingupplevelse. Oavsett om du behöver hjälp att välja rätt tapet eller hitta den perfekta grillen, är teamet där för att assistera dig.

Regelbundna Erbjudanden och Kampanjer

Rusta Partille har regelbundna erbjudanden och kampanjer som gör det ännu mer attraktivt att handla i butiken. Genom att hålla utkik i reklambladet eller på hemsidan kan du planera dina inköp och spara pengar på allt från säsongens varor till året-runt-produkter.
Rusta i Partille erbjuder ett brett sortiment av prisvärda hem- och fritidsprodukter för den smarta shopparen.

Rulla till toppen