Rusta erbjuder prisvärda utemöbler som fräschar upp din trädgård eller balkong inför sommarsäsongen.

Rusta Utemöbler

Utemöbler & trädgårdsmöbler till uteplatsen | Rusta

Att skapa en trivsam uteplats är enklare än någonsin med Rustas breda utbud av utemöbler. Oavsett om du har en stor trädgård eller en mysig balkong, så har vi möblerna som passar just din yta.

Våra trädgårdsmöbler är designade för att maximera din utomhuskomfort och inkluderar allt från kompakta balkongset till rymliga loungegrupper. Med fokus på både stil och funktionalitet, kan du enkelt hitta den perfekta lösningen för att njuta av sommaren till fullo.

 • Utemöbler för varje yta
  • Balkongset för små ytor
  • Dining set för måltider utomhus
  • Loungegrupper för maximal avkoppling
 • Material och hållbarhet
  • Väderbeständiga material
  • Lång hållbarhet och enkel skötsel
  • Ekologiska alternativ tillgängliga
 • Stil och design
  • Modern estetik som passar alla utomhusmiljöer
  • Variation av färger och former
  • Anpassningsbara konfigurationer
Produkttyp Material Prisklass Passar för yta
Balkongset Metall, konstrotting Låg-Medel Balkonger & små uteplatser
Dining set Trä, aluminium Medel-Hög Trädgårdar & större uteplatser
Loungegrupp Konstrotting, textil Hög Trädgårdar & poolområden

Prisvärda lösningar för din trädgård

Vi på Rusta förstår att pris och kvalitet går hand i hand, och det är därför vårt sortiment av utemöbler erbjuder något för varje budget. Från ekonomiska alternativ för den prismedvetne till mer exklusiva val för dig som önskar det lilla extra. Alla våra möbler är dock gemensamt prisvärda och håller en hög standard när det gäller material och hållbarhet. Så att du kan njuta av dina utemöbler säsong efter säsong.

Varför välja Rustas utemöbler?

Det finns många anledningar att välja Rustas utemöbler. Vi erbjuder inte bara ett stort utbud av stilar och storlekar, utan också slitstarka material som tål vårt skiftande nordiska klimat. Våra möbler är lätta att sköta om och kräver minimalt med underhåll, vilket gör dem till ett bekymmersfritt val för alla som vill spendera mer tid att njuta av sin uteplats än att sköta om den.

Design och komfort i fokus

När det kommer till utemöbler är design och komfort två avgörande faktorer. Rustas sortiment är noggrant utvalt för att erbjuda både stilrena och bekväma möbler. Våra designmöbler är skapade för att komplettera din trädgård eller balkong och göra din utomhusvistelse så avkopplande som möjligt. Vi har även ergonomiska alternativ som stödjer din kropp på rätt sätt under långa sommarkvällar med vänner och familj. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Vaxduk Rusta.

Enkelt underhåll av dina utemöbler

Det är viktigt att dina utemöbler håller sig fina över tid. Rustas utemöbler är tillverkade för att vara lättskötta och enkla att rengöra. Med rätt skötsel kan du förlänga livslängden på dina möbler avsevärt. Vi tillhandahåller även skyddsoverdrag och vårdsprodukter som hjälper dig att hålla dina möbler i toppskick, även när de inte används.Rusta erbjuder prisvärda utemöbler som passar perfekt för att förnya din uteplats till våren och sommaren.

Flexibla leveransalternativ för enkel shopping

Att få hem dina nya utemöbler ska vara lika smidigt som att välja ut dem. Rusta erbjuder flexibla leveransalternativ som gör det enkelt för dig att få hem dina möbler. Oavsett om du väljer att få dem levererade direkt till din dörr eller att hämta upp dem i något av våra varuhus, så strävar vi efter att göra processen så bekymmersfri som möjligt för dig.

Skapa din egen uteoas med Rusta

En välplanerad uteplats kan bli som en förlängning av ditt hem. Med Rustas utemöbler kan du skapa en personlig oas där du kan koppla av, äta middagar eller bara njuta av en god bok i solen. Låt dig inspireras av vårt sortiment och hitta de möbler som bäst passar dina behov och din stil. En vacker och funktionell uteplats väntar på dig!

Ansvarsfullt sortiment med hållbarhet i tanke

Hållbarhet är en viktig del av Rustas företagsfilosofi. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt sortiment för att inkludera miljövänliga alternativ. Våra utemöbler är inte undantagna från detta arbete. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är hållbara i sin konstruktion, utan också i hur de påverkar vår miljö. Så när du väljer Rusta, väljer du också att stödja en mer hållbar konsumtion. Läs mer om Solcellslampa Rusta här.

Rulla till toppen