Bäst i Test säsong 2 bjuder på nya kluriga och skrattframkallande utmaningar som får deltagarna att tänja på sina gränser.

Bäst I Test Säsong 2

Bäst i Test Säsong 2 – En Humoristisk Utmaning

Bäst i Test har blivit ett folkkärt program i Sverige där kända profiler tar sig an roliga och ofta absurda utmaningar. Säsong 2 av programmet, som sändes 2018, följde upp den lyckade första säsongen med ny energi och kreativa tester.

Programmet leds av Babben Larsson och David Sundin, och deras kemi och humor bidrar starkt till programmets framgång.

 • Huvudvärdar:
  • Babben Larsson
  • David Sundin
 • Typ av utmaningar:
  • Kreativitet
  • Snabbhet
  • Problemlösning
 • Format: Humoristiska och ofta absurda tester
År Programledare Antal Avsnitt
2018 Babben Larsson, David Sundin 8

Den fasta panelen och gästerna

Ola Forssmed, Marika Carlsson, Erik Ekstrand och Ellen Bergström utgjorde den fasta panelen under säsongen. De fick sällskap av olika gäster i varje avsnitt, däribland Claes Malmberg, Clara Henry och Thomas Petersson. Denna blandning av personligheter skapade unika dynamiker och oförglömliga ögonblick.

Programmets upplägg och utmaningar

Varje avsnitt av Bäst i Test består av en serie utmaningar som deltagarna måste genomföra. Dessa tester är designade för att inte bara utmana deltagarna fysiskt och mentalt, utan även för att underhålla tittarna med sitt oförutsägbara och humoristiska innehåll. Utmaningarna spänner från kluriga gåtor till fysiska aktiviteter som ofta leder till skratt och överraskningar.

Memorabla moment från säsongen

Säsong 2 innehöll flera minnesvärda ögonblick, som när Ellen och Erik kom på delad första plats i avsnitt 4 och fick avgöra vinnaren genom ett ’tie-break’. Ellen tog hem vinsten i denna nervkittlande uppgörelse. I ett annat avsnitt delade Erik och Nisse Hallberg förstaplatsen, men efter ett liknande ’tie-break’ stod Erik som segrare.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Paradise Hotel Säsong 14.

Poängställning och färgkoder

Varje deltagares prestation i de olika utmaningarna belönas med poäng som samlas över säsongen. Poängställningen uppdateras löpande och färgkoderna i tabellen visar vem som har fått högst respektive lägst poäng per avsnitt. Detta ger en överskådlig och spännande överblick av tävlingen.

Kristallen och programmets framgångar

Bäst i Test har inte bara blivit en tittarfavorit utan har även fått erkännande inom TV-branschen. Programmet vann Kristallen 2019 som årets program och 2020 som årets underhållningsprogram. Dessa utmärkelser speglar programmets popularitet och framgång hos den svenska publiken.

Övergången till TV4

Efter att ha sänts på Sveriges Television fram till våren 2023, gjorde Bäst i Test en kanalbytare. Från och med den 12 januari 2024 började programmet sändas på TV4. Detta efter att TV4 köpt rättigheterna till programformatet året innan, vilket markerade en ny era för detta älskade underhållningsprogram.
Läs mer om Yellowstone Säsong 6 Sverige här.

Framtiden för Bäst i Test

Med en fortsatt stark tittarskara och en ny hemkanal ser framtiden ljus ut för Bäst i Test. Fansen kan förvänta sig fler säsonger med nya utmaningar, skratt och oförglömliga TV-ögonblick. Programmet fortsätter att vara en plattform där svenska kändisar kan visa upp sina mindre kända sidor och där tittarna kan njuta av lättsam och uppfinningsrik underhållning.
Bäst i Test säsong 2 fortsätter att underhålla med nya kluriga och skrattframkallande utmaningar för deltagarna.

Rulla till toppen