Som medlem på Rusta får du tillgång till exklusiva erbjudanden, bonus på alla köp och inbjudningar till särskilda medlemsevent.

Vad får man som medlem på Rusta

Introduktion till Rusta Club

Medlemsförmåner hos Rusta Club är en kundklubb som erbjuder sina medlemmar en mängd förmåner och exklusiva erbjudanden. Som medlem i Rusta Club får du tillgång till personliga rabatter, specialkampanjer och förhandsinformation om nya produkter och utvalda kampanjer.

Medlemskapet är helt kostnadsfritt och öppet för alla som vill skapa ett mer värdefullt och förmånligt shoppingupplevelse hos Rusta.

Medlemsförmåner hos Rusta

 • Personliga rabatter: Få specialanpassade priser baserat på dina köpvanor och preferenser.
 • Specialkampanjer: Tillgång till medlemsexklusiva kampanjer som inte erbjuds till icke-medlemmar.
 • Förhandsinformation:

  • Få information om nya produkter innan de lanseras på marknaden.
  • Exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar av kommande kampanjer.
 • Kostnadsfritt medlemskap: Inga avgifter eller dolda kostnader för att vara medlem i Rusta Club.
Förmån Beskrivning Exklusivitet
Personliga rabatter Specialpriser anpassade efter medlemmens köpmönster Ja
Specialkampanjer Medlemsexklusiva erbjudanden Ja
Förhandsinformation Information om nya produkter och kampanjer Ja
Kostnadsfritt medlemskap Ingen avgift för att bli eller vara medlem Nej

Exklusiva Medlemserbjudanden

Som medlem i Rusta Club får du tillgång till exklusiva medlemserbjudanden som inte är tillgängliga för icke-medlemmar. Dessa erbjudanden kan inkludera rabatter på populära produkter, 2-för-1-deals eller extra poäng på köp. Medlemserbjudandena varierar över tid och ger dig chansen att spara pengar på varor som du behöver eller önskar.

Bonuspoäng på Alla Köp

En av de mest uppskattade förmånerna som Rusta Club medlem är möjligheten att samla bonuspoäng på alla köp. För varje krona du spenderar tjänar du poäng som sedan kan omvandlas till rabattkuponger som du kan använda vid nästa köp. Detta lojalitetsprogram är ett sätt för Rusta att belöna sina trogna kunder och göra varje köp mer givande.

Förhandsinformation och Nyhetsbrev

Genom att vara medlem får du även förhandsinformation om kommande kampanjer och reor. Rusta skickar ut regelbundna nyhetsbrev till sina medlemmar med information om aktuella erbjudanden, inspiration och tips på hur du kan förbättra ditt hem med Rustas produkter. Dessa nyhetsbrev ser till att du aldrig missar ett bra köptillfälle.
Denna artikel är även relevant för ämnet Rusta Utemöbler.

Personliga Rabatter

Personliga rabatter är en annan fördel med Rusta Club. Medlemmar får skräddarsydda erbjudanden baserade på deras tidigare köp och intressen. Detta innebär att ju mer du handlar, desto mer personlig och relevant blir din shoppingupplevelse. Personliga rabatter kan hjälpa dig att spara pengar på de produkter du verkligen vill ha.
Som medlem på Rusta får du tillgång till unika medlemserbjudanden, inbjudningar till förtursköp och möjligheten att samla poäng vid varje köp.

Tillgång till Medlemsevent

Medlemsevent är exklusiva tillställningar där Rusta Club medlemmar inbjuds till speciella shoppingkvällar eller evenemang. Under dessa event kan medlemmar ta del av särskilda rabatter, delta i tävlingar och njuta av en unik shoppingupplevelse. Det är också ett perfekt tillfälle att träffa andra medlemmar och dela erfarenheter.
Läs även artikeln Rusta Reklamblad.

Enklare Returer och Byten

Att hantera returer och byten kan ibland vara krångligt, men som medlem i Rusta Club blir processen enklare. Medlemmar får förlängda returperioder och mer flexibla byten, vilket ger en extra trygghet när du handlar. Detta är särskilt värdefullt för de som köper presenter eller produkter som kräver noggrann övervägning.

Gratis Tjänster och Verktyg

Rusta Club medlemmar får även tillgång till gratis tjänster och verktyg som kan underlätta hemmaprojekt och förbättringar. Detta kan inkludera färgsimuleringsprogram, måttguides och andra hjälpmedel som gör det lättare att planera och genomföra dina projekt. Dessa resurser är ytterligare ett sätt för Rusta att tillhandahålla mervärde till sina kunder.
Läs artikeln om ämnet Rusta Mattor här.

Fördelarna med att vara Rusta Club-medlem

Att bli en del av Rusta Club innebär att du som kund får en exklusiv shoppingupplevelse. Medlemskapet ger dig tillgång till personliga rabatter och gör att du kan dra nytta av specialkampanjer som är skräddarsydda för att passa dina behov. Dessutom hålls du alltid uppdaterad med förhandsinformation om de senaste nya produkterna och utvalda kampanjer, så att du aldrig missar en bra deal. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Rusta Tapeter.

Att vara medlem i Rusta Club är inte bara förmånligt, det är också helt fritt från kostnader. Du kan enkelt anmäla dig och börja njuta av alla fördelar som medlemskapet erbjuder. Rusta strävar efter att göra varje besök i butiken eller online till en mer värdefull och förmånlig upplevelse för dig som kund. Läs mer om Rusta Matta här.

 1. Tillgång till personliga rabatter som anpassas efter dina köpvanor.
 2. Exklusiva specialkampanjer och erbjudanden endast för medlemmar.
 3. Förhandsinformation om nya produkter och utvalda kampanjer.
 4. Kostnadsfritt medlemskap som är öppet för alla.
 5. En förbättrad shoppingupplevelse både i butik och online.
Rulla till toppen