Rusta erbjuder ett brett sortiment av prisvärda mattor i olika färger och mönster för att förnya ditt hem.

Rusta Mattor

En Värld av Mattor hos Rusta

Att hitta rätt matta kan förvandla ett rum från kalt till inbjudande. Hos Rusta finns ett imponerande utbud av över 240 olika mattor, som passar varje smak och behov.

Oavsett om du söker efter en lättskött bastmatta, en stilren sisallook, eller en mjuk och dekorativ ryamatta, har Rusta alternativen för dig.

För den som vill addera lyx och värme finns även viskosmattor, fårskinn och fällar i flera olika modeller.

 • Bastmattor:
  • Lättskötta och hållbara
  • Passar i utrymmen med hög trafik
 • Sisalmattor:
  • Naturlig sisallook
  • Ger en stilren och jordnära känsla
 • Ryamattor:
  • Mjuka och dekorativa
  • Skapar en varm och inbjudande atmosfär
 • Viskosmattor:
  • Lyxigt utseende med silkeslen lyster
  • Ger ett elegant och sofistikerat intryck
 • Fårskinn och Fällar:
  • Naturlig värme och komfort
  • Finns i olika storlekar och modeller
Mattyp Material Storlekar Passar till
Bastmatta Syntetiska material Olika storlekar Utrymmen med hög trafik
Sisalmatta Naturliga fibrer Standard och anpassade mått Stilrena hem
Ryamatta Polyester, ull Från små till extra stora Vardagsrum, sovrum
Viskosmatta Viskos Variabel Luxuösa utrymmen
Fårskinn/Fäll Äkta fårskinn En storlek Sovrum, vardagsrum

Skapa Atmosfär med Rätt Matta

En matta är inte bara en inredningsdetalj, den är en grundpelare i rummets atmosfär. Den rätta mattan kan lyfta fram möbler, förstärka rummets färgschema och till och med påverka rummets akustik. På Rusta kan du hitta mattor som kompletterar din inredningsstil, vare sig det är skandinavisk minimalism, bohemisk flärd eller klassisk elegans. Varje matta är utvald för att ge ditt hem en varm och ombonad känsla.

Hallmattor som Välkomnar

En hall är hemmets första intryck. Rusta förstår detta och erbjuder ett brett sortiment av hallmattor som inte bara är sköna att gå på, utan också praktiska och stiliga. De finns i många storlekar och mönster, och kan enkelt matchas med andra inredningselement. För att öka säkerheten och komforten rekommenderar Rusta att komplettera din hallmatta med ett mattunderlägg med halkskydd, vilket hjälper till att hålla mattan på plats.

Material och Skötsel

Materialvalet är avgörande för både mattans utseende och funktion. Rusta erbjuder mattor i material som passar alla typer av rum och användningsområden. Från syntetiska material som är enkla att rengöra och underhålla, till naturmaterial som jute och ull, som ger en varm och naturlig känsla. Varje material har sina egna skötselråd, och Rusta tillhandahåller information för att du ska kunna njuta av din matta så länge som möjligt.

Storlekar för Alla Rum

Storleken på mattan är kritisk för att skapa rätt effekt i ett rum. En för liten matta kan se förlorad ut, medan en för stor kan överväldiga. Rusta har mattor i olika storlekar för att passa allt från den lilla hallen till det stora vardagsrummet. Oavsett om du behöver en smal löpare eller en stor rumsmatta, kan du hitta den perfekta storleken för ditt utrymme hos Rusta. Läs även artikeln Rusta Tapeter.

Färg och Mönster som Uttryck

Färg och mönster är kraftfulla verktyg för att sätta tonen i ett rum. En neutral matta kan ge ett lugnt och samlat intryck, medan en matta med djärva mönster eller starka färger kan bli en spännande blickpunkt. Rusta har ett brett spektrum av färger och mönster som gör det enkelt att hitta en matta som speglar din personliga stil och kompletterar ditt hem. Här finns en liknande artikel på samma tema: Rusta Annonsblad.

Prisvärda Alternativ för Varje Budget

Att inreda sitt hem ska inte behöva vara en dyr affär. Rusta är stolt över att erbjuda prisvärda mattor utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du letar efter ett prisvärt alternativ för en tillfällig lösning eller en mer hållbar investering, har Rusta mattor som passar din budget.

Online och i Butik

Med möjligheten att handla både online och i fysiska butiker, gör Rusta det enkelt för dig att välja ut och köpa din nästa matta. På deras webbplats kan du i lugn och ro bläddra igenom det omfattande sortimentet och jämföra olika alternativ. Om du föredrar att se och känna på mattorna i verkligheten, är du välkommen att besöka någon av Rustas många butiker runt om i landet.Rusta erbjuder ett brett sortiment av prisvärda mattor i olika stilar och storlekar för att förnya ditt hem.

Experttips och Rådgivning

För den som känner sig osäker på vilken matta som är rätt finns Rustas kunniga personal till hands för att ge experttips och rådgivning. De kan hjälpa dig att navigera genom det breda sortimentet och hitta en matta som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om det gäller storlek, material eller skötselråd, kan du lita på att få professionell hjälp hos Rusta.

Rulla till toppen