Rusta erbjuder ett brett urval av prisvärda tapeter i olika mönster och färger för att förnya ditt hem.

Rusta Tapeter

Upptäck Rustas Tapetsortiment

Ge ditt rum nytt liv med Rustas tapeter. I vårt sortiment hittar du en mångfald av stilar och mönster som passar alla smaker och hem.

Vi är stolta över att samarbeta med etablerade designers för att erbjuda dig tapeter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också håller hög kvalitet. Alla våra tapeter tillverkas i Europa, vilket garanterar en produkt som lever upp till de högsta standarderna.

 • Stilar:
  • Modern
  • Klassisk
  • Retro
 • Mönster:
  • Blommig
  • Geometrisk
  • Abstrakt
 • Designersamarbeten:
  • Skandinaviska designers
  • Internationella namn
 • Produktion:
  • Hållbarhet
  • Kvalitetskontroll
Produkt Stil Mönster Ursprung
Rustas Klassiska Tapet Klassisk Blommig Europa
Rustas Moderna Tapet Modern Geometrisk Europa
Rustas Retro Tapet Retro Abstrakt Europa

Fördelarna med Non-Woven Tapeter

På Rusta är de flesta av våra tapeter non-woven, vilket innebär att de är enklare att sätta upp än traditionella tapeter. Non-woven tapeter kräver inte att du förbehandlar dem med vatten eller väntar på att limmet ska aktiveras. Du applicerar helt enkelt tapetlim direkt på väggen och sätter upp tapeten. Detta sparar tid och gör tapetseringsprocessen mindre komplicerad.

Prisvärda och Stilfulla Alternativ

Vi på Rusta tror att alla ska ha råd att förnya sitt hem. Därför erbjuder vi högkvalitativa tapeter till mycket förmånliga priser. Oavsett om du är ute efter enfärgade eller mönstrade tapeter, har vi alternativ som ger ditt hem ett rejält lyft utan att tömma din plånbok. Utforska vårt breda sortiment och hitta den tapet som bäst speglar din personliga stil och smak.

Komplett Tapetseringsupplevelse hos Rusta

Förutom ett brett utbud av tapeter, har Rusta allt du behöver för att lyckas med din tapetsering. Från tapetlim till verktyg och tillbehör, vi har samlat allt på ett och samma ställe. Våra medarbetare står redo att hjälpa dig välja rätt produkter och ge dig tips och råd för att ditt tapetseringsprojekt ska bli så enkelt och smidigt som möjligt.

DIY – Gör det själv med Rustas Tapeter

Att tapetsera själv behöver inte vara svårt. Med Rustas non-woven tapeter och lättillgängliga instruktioner kan du förvandla ditt hem på egen hand. Vi uppmuntrar DIY-entusiaster att ta sig an utmaningen och ger dig de verktyg och den information du behöver för att genomföra ditt projekt med förtroende.
Liknande artikel Rusta Väggfärg.

Miljömedvetna och Hållbara Val

Miljön är viktig för oss på Rusta, och vi strävar efter att erbjuda produkter som är miljömedvetna och hållbara. Våra tapeter är tillverkade med hänsyn till miljön och i enlighet med europeiska standarder. När du väljer en tapet från Rusta kan du känna dig trygg i att du gör ett val som är bra både för ditt hem och för planeten.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Diskställ Rusta.

Skapa en Personlig Touch i Ditt Hem

Tapeter är ett fantastiskt sätt att uttrycka din personlighet och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Med Rustas tapeter kan du våga dig på djärva mönster eller välja en mer nedtonad stil som kompletterar din inredning. Oavsett vilken riktning du tar, kommer en ny tapet att göra stor skillnad i hur ditt rum känns och upplevs.

Se och Känn på Tapeterna i Våra Butiker

Vi förstår att det kan vara svårt att välja tapet baserat enbart på bilder. Därför välkomnar vi dig att besöka någon av våra Rusta-butiker där du kan se och känna på tapeterna innan du gör ditt köp. Våra kunniga medarbetare kan också hjälpa dig med färgsättning och designval, så att du kan känna dig helt säker på ditt beslut.
Rusta erbjuder ett brett utbud av prisvärda tapeter i olika mönster och färger för att förnya ditt hem.

Beställ Online eller Besök Oss i Butik

Oavsett om du föredrar att handla online eller i butik, gör Rusta det enkelt för dig att få tag på de tapeter du önskar. Vår webbplats är användarvänlig och erbjuder en smidig köpprocess, medan våra butiker ger dig möjligheten att personligen uppleva produkterna. Välj det alternativ som passar dig bäst och ta det första steget mot ett förnyat hem idag.

Rulla till toppen