Rusta i Uddevalla erbjuder ett brett sortiment av prisvärda hem- och fritidsprodukter för hela familjen.

Rusta Uddevalla

Välkommen till Rusta Uddevalla

Rusta Uddevalla är din ultimata destination för heminredning och mycket mer! När du besöker Rusta Uddevalla, kommer du att stöta på en värld av möjligheter att förnya ditt hem och din trädgård. Från heminredning till verktyg och säsongsprodukter, sortimentet täcker ett brett spektrum av kategorier som passar varje smak och behov.

Kedjan är berömd för sina överraskande låga priser, vilket gör det till en idealisk plats för att hitta fantastiska erbjudanden. Oavsett om du planerar att göra stora förändringar i ditt boende eller bara vill piffa upp det med några nya detaljer, är Rusta den perfekta utgångspunkten.

Utforska vårt sortiment

 • Heminredning
  • Dekorationer
  • Textilier
  • Belysning
 • Verktyg och bygg
  • Handverktyg
  • Elverktyg
  • Byggmaterial
 • Säsongsprodukter
  • Juldekorationer
  • Trädgårdsmöbler
  • Grillar

Rusta Uddevalla i siffror

Aspekt Information
Öppettider 09:00 – 20:00, måndag till fredag
Adress Exempelvägen 123, 451 63 Uddevalla
Sortiment Över 10 000 artiklar
Specialerbjudanden Veckovisa rabatter och säsongskampanjer

Stort sortiment av heminredning

Att skapa ett trivsamt och personligt hem är enkelt med Rustas omfattande utbud av heminredningsprodukter. Här hittar du allt från färg, golv och tapet till mattor, kuddar, gardiner, plädar, belysning och småmöbler. Med regelbundna nyheter och trender, kan du ständigt hitta nya sätt att förnya ditt hem.

Utemöbler och trädgårdsprodukter

När solen börjar värma är det många som vill ta vara på utomhuslivet. Rusta Uddevalla erbjuder ett sortiment av utemöbler och trädgårdsprodukter som gör din trädgård eller balkong till en oas. Välj bland grillar, trädgårdsdekorationer och trädgårdsverktyg för att skapa din perfekta sommarplats. Läs även artikeln Tvättkorg Rusta.

För hemmafixaren

För DIY-entusiasten finns det gott om produkter att upptäcka på Rusta. Med ett utbud av verktyg, målarfärg och byggmaterial kan du enkelt ta dig an hemmaprojekten. Och tack vare Rustas låga priser kan du genomföra dina projekt utan att det kostar skjortan.

Säsongens utbud

Rusta är också känt för sitt säsongsanpassade sortiment. Inför högtider som jul, påsk och midsommar förvandlas butiken till en festlig plats fylld med dekorationer, belysning och temaprodukter. Det är den perfekta platsen för att hitta allt du behöver för att skapa rätt stämning hemma.Rusta i Uddevalla erbjuder prisvärda varor för hem och fritid i en välorganiserad butik med trevlig personal.

Personlig service och rådgivning

Personalen på Rusta Uddevalla är alltid redo att erbjuda personlig service och rådgivning. Oavsett om du behöver hjälp att välja rätt tapet eller vill ha tips för hur du bäst tar hand om dina nya utemöbler, är de där för att assistera dig. Kundnöjdhet är en prioritet, och det märks i det vänliga bemötandet och den kunniga personalen.

Enkelhet och tillgänglighet

Enkelhet och tillgänglighet är två kärnvärden som Rusta står för. Butiken i Uddevalla är lättillgänglig med både bil och kollektivtrafik, och erbjuder gott om parkeringsmöjligheter. Dessutom kan du alltid besöka Rustas webbplats för att bläddra i det senaste reklambladet, planera ditt köp eller till och med handla online.

Engagemang för miljön

Rusta arbetar aktivt med miljöfrågor och strävar efter att minska sin påverkan på planeten. Detta inkluderar att erbjuda ett växande sortiment av miljövänliga produkter och att arbeta för mer hållbara förpackningar och transporter. Som konsument kan du känna dig trygg med att dina köp bidrar till en mer hållbar framtid. Liknande artikel Trådbackar Rusta.

Besök Rusta Uddevalla idag

Oavsett om du är ute efter att göra stora förändringar i ditt hem eller bara letar efter något litet för att fräscha upp, är Rusta Uddevalla platsen att besöka. Med sitt stora utbud, låga priser och engagerad personal är det enkelt att förstå varför så många väljer Rusta för sina hem- och trädgårdsbehov. Ta chansen och låt dig inspireras!

Rulla till toppen