Hotell Romantik Säsong 2 fortsätter att charma tittarna med hjärtvärmande kärlekshistorier och pittoreska miljöer.

Hotell Romantik Säsong 2

Omstart med Nya Deltagare – Hotell Romantik Säsong 2

Den andra säsongen av Hotell Romantik fortsätter att förtrolla tittarna med sin unika blandning av romantik och äventyr. Med 28 nya äldre singlar, alla över 65 år, får vi återigen följa med på en resa där kärleken står i centrum.

Dessa modiga deltagare är redo att öppna sina hjärtan och ge kärleken en chans, i den pittoreska miljön av ett alphotell i Schweiz.

  • Deltagare
    • Antal: 28
    • Åldersgrupp: Över 65 år
  • Plats
    • Typ av boende: Alphotell
    • Land: Schweiz
Aspekt Detaljer
Program Hotell Romantik
Säsong 2
Antal deltagare 28
Åldersgrupp Över 65 år
Plats Alphotell, Schweiz

Programledare som Förenar Hjärtan

Programledarna Erik Ekstrand och Kristina ”Keyyo” Petrushina återvänder för att vägleda och stötta deltagarna i deras sökande efter kärlek. Deras varma och inkluderande sätt bidrar till en trygg atmosfär där deltagarna kan känna sig bekväma att dela med sig av sina livserfarenheter och förhoppningar om framtiden.

Premiärkvällen som Tände Gnistor

Säsongens premiär den 18 februari 2024SVT1 och SVT Play bjöd på många oförglömliga ögonblick. Tittarna fick en första inblick i de nya deltagarnas personligheter och historier, och redan från starten kunde man ana vilka potentiella par som skulle kunna tända gnistor hos varandra.

Äventyr och Romantik i Alperna

Den andra säsongen av Hotell Romantik erbjuder inte bara romantiska middagar och dans, utan även äventyrliga aktiviteter som höghöjdsbanor, rodel och paragliding. Dessa aktiviteter ger deltagarna en chans att visa upp andra sidor av sig själva, samtidigt som de bygger relationer och skapar minnen tillsammans. Läs mer om Lego Masters Sverige Säsong 4 här.

Kvällens Höjdpunkt – Romantisk Övernattning

Varje kväll avslutas med en spännande ceremoni där ett par utses att tillbringa natten tillsammans i en romantisk stuga. Denna möjlighet att spendera enskild tid med varandra är en viktig del i att bygga starkare band och utforska den potentiella kärleken som kan uppstå mellan deltagarna. Läs artikeln om ämnet Young Royals Säsong 3 här.

En Framgångsrik Satsning för SVT

Meddelandet om att Hotell Romantik skulle få en andra säsong kom från Anton Glanzelius, programbeställare på SVT. Detta beslut speglar programmets popularitet och framgång, vilket har resulterat i en trogen tittarskara som ivrigt följer deltagarnas romantiska äventyr.

Sammanfattning av Säsong 2

Sammanfattningsvis erbjuder Hotell Romantik Säsong 2 en hjärtvärmande och inspirerande titt på kärlek i äldre åldrar. Genom att kombinera storslagna alplandskap med genuina känslor och äkta mänskliga möten, har serien blivit en hyllad del av SVT:s utbud. Tittarna kan förvänta sig en säsong fylld med skratt, tårar och framför allt, hoppet om att det aldrig är för sent för att finna kärlek.Hotell Romantik Säsong 2 fortsätter att värma hjärtan med nya romantiska äventyr och överraskande kärlekshistorier.

Rulla till toppen