Bäst i Test säsong 4 bjuder på nya skrattframkallande utmaningar där deltagarna tävlar i kreativa och udda tester.

Bäst I Test Säsong 4

Bäst i Test Säsong 4

Bäst i Test är ett svenskt humoristiskt tävlingsprogram som först sändes på SVT men som från och med 2024 sänds på TV4. Programmet, med Babben Larsson och David Sundin som programledare, bygger på den brittiska förlagan Taskmaster.

Det har blivit en publikfavorit och belönades med Kristallen för årets program 2019 och årets underhållningsprogram 2020.

Konceptet går ut på att en panel av kändisar, tillsammans med en gäst, tävlar i att utföra udda och kreativa utmaningar.

 • Programledare
  • Babben Larsson
  • David Sundin
 • Utmärkelser
  • Kristallen för årets program 2019
  • Kristallen för årets underhållningsprogram 2020
 • Koncept
  • Panel av kändisar
  • Utförande av udda och kreativa utmaningar
År Program Kanal Programledare
2019 Bäst i Test SVT Babben Larsson, David Sundin
2020 Bäst i Test SVT Babben Larsson, David Sundin
2024 Bäst i Test Säsong 4 TV4 Babben Larsson, David Sundin

Panel och Gäster i Säsong 4

Säsong 4 av Bäst i Test presenterade en fast panel bestående av Olof Wretling, Arantxa Alvarez, Morgan Alling och Johanna Nordström. Gästerna som deltog var bland andra Jesper Rönndahl, Christine Meltzer och Nour El Refai. Denna säsong bjöd på en blandning av humor och spänning, där deltagarna ställdes inför allt från knepiga pussel till fysiska utmaningar.

Format och Regler

Varje avsnitt av Bäst i Test innehåller flera utmaningar där deltagarna får poäng baserat på hur väl de lyckas utföra uppgifterna. Poängen sammanställs i en poängtavla där färgerna visar högsta och lägsta poäng per avsnitt. Detta skapar en spännande dynamik och oförutsägbara resultat där allt kan hända.

Rekord och Minnesvärda Ögonblick

I säsong 4 blev Kristina ”Keyyo” Petrushina den deltagare som medverkat i flest säsonger i rad och totalt i flest avsnitt, med sina 15 framträdanden. Denna säsong bjöd även på ett unikt ögonblick där istället för ett traditionellt ’tie-break’, tre deltagare – Carin da Silva, ”Ankan” Johansson och Kristoffer Appelquist – alla utsågs till vinnare av ett avsnitt. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Paradise Hotel Säsong 14.

Ändringar i Panelen

Under säsongens gång skedde några ändringar i panelen. Ursprungligen skulle Dragomir Mrsic ha deltagit, men han ersattes senare av David Batra. Dessa ändringar tillförde nya dynamiker i tävlingen och visade programmets förmåga att anpassa sig och fortsätta underhålla tittarna.Bäst i Test säsong 4 bjuder på nya skrattfyllda utmaningar med Babben Larsson och David Sundin.

Poängställning och Tävlingsmoment

Poängställningen är ett centralt element i Bäst i Test, och varje avsnitts resultat bidrar till den totala spänningen. Deltagarnas kreativitet och problemlösningsförmåga testas till max, och poängställningen reflekterar deras insatser och publikens förväntningar på underhållning.

Avsnitt och Utmaningar

Varje avsnitt av Bäst i Test är unikt med sina egna utmaningar och test. Säsong 4 fortsatte att leverera roliga och oförutsedda moment som engagerade både deltagare och tittare. Från att bygga den högsta tornet av diverse föremål till att lösa kluriga gåtor – varje test var en chans för deltagarna att visa upp sina färdigheter.

Publikens Favorit

Programmets popularitet vittnar om dess förmåga att roa och engagera en bred publik. Med sin blandning av komedi, tävling och kreativitet har Bäst i Test blivit en av Sveriges mest älskade TV-program. Säsong 4 fortsatte att bygga på detta arv och säkerställde programmets plats i svenskarnas hjärtan.

Slutord och Framtiden

Med avslutningen av säsong 4 ser fansen fram emot framtida säsonger av Bäst i Test. Programmet har visat sig vara anpassningsbart och fortsätter att underhålla med nya utmaningar och deltagare. Det är en serie som bevisar att humor och tävling kan kombineras på det mest underhållande sättet. Liknande artikel Bäst I Test Säsong 2.

Rulla till toppen