Klösträd Katt Rusta erbjuder prisvärda alternativ för katter att vässa sina klor och leka, vilket bidrar till deras välbefinnande.

Klösträd Katt Rusta

Komfort och Design i Ett Klösträd med Korg från Rusta – En Oas för Din Katt

Klösträd med korg från Rusta är inte bara en plats för din katt att vässa sina klor; det är en designad möbel som erbjuder komfort och underhållning. Med dimensionerna 48,5×37,5×73,5 cm i en elegant off-white sisalfärg, passar detta klösträd smidigt in i de flesta hemmiljöer.

Det gosiga teddymaterialet och den välplacerade hängmattan ger din katt sköna vilostunder, medan den övre liggplattan erbjuder en perfekt utsiktspunkt.

 • Dimensioner:
  • Bredd: 48,5 cm
  • Djup: 37,5 cm
  • Höjd: 73,5 cm
 • Färg: Off-white sisal
 • Material:
  • Teddytyg
  • Sisal för klösytor
 • Funktioner:
  • Hängmatta för vila
  • Liggplatta för utsikt
Egenskap Detalj
Bredd 48,5 cm
Djup 37,5 cm
Höjd 73,5 cm
Färg Off-white
Material Teddytyg och Sisal
Huvudfunktioner Hängmatta och Liggplatta

Stadiga Pelare för Klovård

Daglig klovård är viktig för katters hälsa och välbefinnande. Rustas klösträd har stadiga pelare klädda i naturig och kraftig sisal, vilket ger din katt den perfekta ytan att vässa sina klor på. Detta bidrar till att skydda dina möbler och mattor från oönskad klösning.

Lätt att Montera

En av de stora fördelarna med detta klösträd är att det är lätt att montera. Du behöver inte vara en händig person för att sätta ihop trädet, och det krävs inga komplicerade verktyg. Enkelheten i monteringen gör att du snabbt kan ge din katt tillgång till sin nya lekplats.
Läs mer om Utemöbler Rusta här.

Finns i Webblager

Det är enkelt att beställa klösträdet online då det finns i Rustas webblager. Du kan enkelt lägga din beställning hemifrån och få produkten levererad till din dörr, vilket sparar både tid och energi.

En Plats för Lek och Vila

Klösträdet är inte bara en plats för klösning, utan även en lek- och viloplats för din katt. Med en hängmatta och en övre liggplatta kan din katt välja om den vill slappa eller hålla utkik. Detta ger din katt möjlighet till både stimulans och avkoppling i vardagen.
Klösträd Katt Rusta erbjuder prisvärda lösningar för katters klösbehov och aktivering i hemmet.

Säkerhet och Stabilitet

Säkerheten är viktig när det kommer till kattleksaker. Rustas klösträd är designat för att vara stabilt och säkert för din katt att använda. De robusta sisalpelarna och den stadiga basen ser till att trädet inte välter när din katt hoppar eller klättrar på det.

Passar Alla Katter

Oavsett om du har en liten kattunge eller en stor vuxen katt, är detta klösträd anpassat för alla katter. Den mångsidiga designen och hållbarheten gör att det passar katter i alla storlekar och åldrar.

Skonsamt för Hemmet

Att investera i ett klösträd från Rusta är inte bara bra för din katt, utan även för ditt hem. Genom att ge din katt en egen plats att klösa på, skyddar du dina möbler och inredning från att bli förstörda. Det off-white färgvalet gör dessutom att klösträdet smälter in väl i olika rum.

Prisvärt och Praktiskt

Med Rustas klösträd får du mycket för pengarna. Det är ett prisvärt alternativ som ger din katt en egen plats att klösa, leka och vila på. Samtidigt är det en praktisk och stilren lösning som passar in i de flesta hem.

Sammanfattning

Rustas klösträd med korg är en utmärkt investering för kattägare som vill ge sina katter en egen plats för lek, klösning och vila. Det är lättmonterat, stabilt och finns tillgängligt i webblager för enkel beställning. Ge din katt en lyxig tillvaro med detta välutformade klösträd.
Läs artikeln om ämnet Resväska Rusta här.

Rulla till toppen