Hantlar från Rusta erbjuder prisvärda alternativ för hemmaträning och finns i olika viktklasser för att passa alla träningsnivåer.

Hantlar Rusta

Fria Vikter för Hemmaträning

Träningsredskap & Vikter – Rusta

När gymmet känns för avlägset eller tiden inte räcker till, är hemmaträning med fria vikter ett utmärkt alternativ. Hos Rusta kan du välja bland ett brett sortiment av hantlar, kettlebells och skivstänger för att skapa ditt personliga gym hemma. Med olika viktklasser kan du gradvis öka din styrka och uthållighet, och anpassa träningen efter din aktuella förmåga.

 • Hantlar
  • Neoprenöverdragna för bättre grepp
  • Varierande vikter från 1 kg till 10 kg
  • Idealiska för styrketräning och kondition
 • Kettlebells
  • Robust design för dynamisk träning
  • Vikter från 4 kg till 24 kg
  • Effektivt för helkroppsträning
 • Skivstänger
  • Lämpliga för tunga lyft och muskelbyggande
  • Varierande längd och vikt för anpassad träning
  • Kompatibla med olika viktskivor
Produkt Viktintervall Användningsområde
Hantlar 1-10 kg Styrketräning, kondition
Kettlebells 4-24 kg Helkroppsträning
Skivstänger Anpassningsbart Muskelbyggande

Anpassa Träningen Efter Dina Behov

Att ha tillgång till olika typer av vikter är avgörande för en mångsidig och effektiv träning. Rusta erbjuder hantlar i olika vikter som är perfekta för både nybörjare och erfarna atleter. Med dessa kan du utföra en mängd övningar som stärker olika muskelgrupper, från bicepscurls till axelpressar. Dessutom kan du kombinera dem med motståndsband för att ytterligare variera din träning.

Kvalitet till Lågt Pris

Rusta är känt för att erbjuda högkvalitativa träningsredskap till överkomliga priser. Detta gör det möjligt för alla att bygga upp en personlig träningsrutin utan att behöva oroa sig för stora ekonomiska investeringar. Att välja Rusta innebär att du inte behöver kompromissa med kvaliteten trots ett lågt pris.Hantlar från Rusta erbjuder prisvärda alternativ för hemmaträning och styrkeövningar, passande för alla fitnessnivåer.

Återhämtning och Stretching

Träning handlar inte bara om att lyfta vikter. Återhämtning och stretching är fundamentala komponenter för en balanserad träningsrutin. Rusta har därför ett stort utbud av foamrollers som hjälper dig att mjuka upp dina muskler och förbättra din rörlighet. Regelbunden användning av dessa redskap kan även minska risken för skador och öka din prestation.

Träningsredskap för Varje Fitnessnivå

Oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år finns det redskap hos Rusta som passar din nivå. Du kan starta med lättare hantlar och gradvis gå över till tyngre vikter allteftersom din styrka ökar. För de mer erfarna erbjuder Rusta även tyngre kettlebells och skivstänger som kan utmana även den mest inbitna träningsentusiasten.

Variera Din Träning

Varierad träning är nyckeln till fortsatt framsteg och för att undvika träningsplateau. Med Rustas utbud av träningsredskap och vikter, kan du enkelt skapa en varierad träningsplan som inkluderar både styrka, uthållighet och flexibilitet. Det breda sortimentet gör det möjligt att hitta nya sätt att utmana din kropp och hålla din träning intressant och effektiv. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Våffeljärn Rusta.

Enkelt att Komma Igång

Att börja träna hemma behöver inte vara komplicerat. Med Rustas träningsredskap kan du snabbt och enkelt komma igång med din träning. De är lätta att förvara och tar inte upp mycket plats, vilket gör dem idealiska även för de med begränsat utrymme. Dessutom finns det gott om träningsguider och videor online som kan hjälpa dig att använda redskapen korrekt och säkert. Läs mer om Balkongmatta Rusta här.

Investera i Din Hälsa

Genom att investera i träningsredskap från Rusta investerar du i din hälsa på lång sikt. Regelbunden träning är avgörande för både fysisk och mental välbefinnande, och med rätt redskap blir det enklare att upprätthålla en hälsosam livsstil. Så varför inte ta steget idag och börja bygga upp ditt hemmagym med kvalitetsprodukter från Rusta?

Rulla till toppen